Loisto-tuoteperheen tuki

Ohjeita Loiston käyttöön sekä mahdollisia ladattavia päivitystiedostoja.


> Päivitys Loisto Mobiilin Android versiolle.

> Ohjeita paikkamerkkien ja reittien tekoon.

> Tasku Loisto for Android 2014 ja 2013 versiot ovat yhteensopivia Android 4.0.x – 4.4.x käyttöjärjestelmän kanssa. Tätä uudempien järjestelmien kanssa Tasku Loisto for Android ei toimi. Muistikortilta asennettava Tasku Loisto for Android on poistunut myynnistä.

> Usein kysyttyjä kysymyksiä.


Käyttö- ja asennusohjeet


Loisto Mobiili Android-versio

Loisto Mobiili iPad ja iPhone -versio (Apple iOS)


Tasku Loisto for Android (vuoden 2014 versio, poistunut myynnistä)

Ohjeet ohjelman 13.8.2013 julkaistuun versioon 1.4. (poistunut myynnistä). Ohjeet soveltuvat myös 1.5 versioon.


Loisto Windows PC sekä Tasku Loisto 3 Windows PC
(ohjelmaversio 1.5)


Iso Loisto


Tasku Loisto III PC (vuoden 2013 versio, poistunut myynnistä)

Tasku Loisto II 2012 (vuoden 2012 versio, poistunut myynnistä)

 


Usein kysytyt kysymykset

Yleistä

Päivitys Loisto Mobiilin Android versiolle.
Loisto Mobiili 1.1. for Android.
 • Uutena ominaisuutena 1.1. versiossa nauhoitetun matkan voi nyt tallentaa erilliseksi gpx-tiedostoksi ja tallennettuja matkoja voi myös tuoda Loisto Mobiiliin ohjelman Omat > Tuonti ja vienti -toiminnolla.
 • Ulkoasua ja käytettävyyttä on kohennettu. Esimerkiksi painikkeiden päällä/pois päältä -tilat erottuvat paremmin ja Omat paikkamerkit ja reitit listavalikot sekä karttojen hallinta toimivat luotettavammin tietyn kokosilla näytöillä. Samalla on tehty parannuksia taustatoimintoihin ja ohjelman yleiseen toimivuuteen.
 • Loisto Mobiilin 1.0 version käyttäjille päivityksestä tulee laitteelle ilmoitus tai se latautuu automaattisesti tai käyttäjän on mahdollisesti asennettava päivitys Play-kaupan Loisto Mobiili tuotesivulta, riippuen käyttäjän Google-tili ja laiteasetuksista. Päivitys on maksuton.

 

”Ei karttaa” -teksti
Ruudulla lukee ”Ei karttaa” tai osa ruudusta on valkoinen
 • Loisto-ohjelmat eivät muuta automaattisesti karttatyyppiä tai mittakaavaa. Karttaa siirrettäessä eli panoroitaessa Loistot piirtävät karttanäkymän uudelleen silloin, kun sormen tai hiiren nostaa kartalta. Jos alueelta ei ole kyseistä karttatyyppiä, näkyy Loisto Mobiilin ruudulla teksti ”Ei karttaa”, muissa Loisto ohjelmissa joko sama teksti tai valkoinen alue.
 • Vaihda tällöin karttatyyppiä (esimerkiksi merikartasta yleismaakartaksi) tai mittakaavaa, mikäli Loistossasi pitäisi olla jokin kartta kyseiseltä alueelta.
 • Jos Loisto Mobiilissa ei näy maastokarttaa vaikka se on vaihdettu karttatyypiksi ja mittakaava on tarkempi kuin 1:50 000 niin todennäköisesti et ole vielä ladannut kyseisen alueen maastokarttapakettia. Maastokarttapaketit voit ladata Loisto Mobiilin karttojen hallinta -valikosta.

 

Automaattireitin piirtyminen
Automaattireititys tekee ehdottamiinsa reitteihin erikoisia mutkia tai ehdotettu venereitti oikaisee maata pitkin
 • Loistojen automaattireititys on tehty avustamaan reittisuunnittelussa ja helpottamaan esimerkiksi eri reittivaihtoehtojen valintaa ja matkojen etukäteissuunnittelua.
 • Automaattireititys tapahtuu digitaalisen kartta-aineiston väyläverkostoa pitkin. Kartta-aineisto ei ole reittilinjojen osalta välttämättä täysin yhtenäinen erityisesti merikartta-aineistossa tai se voi sisältää muita ominaisuuksia jotka vaikuttavat automaattireitityksen toimivuuteen. Joissain tapauksissa normaalin automaattireitin luominen ei onnistu lainkaan.
 • Jos automaattireitti piirtyy väärin, reitti esimerkiksi oikaisee maa-alueen läpi, saa reitin usein piirtymään halutulla tavalla kun siirtää hieman joko lähtöpistettä (simulointipaikkaa) tai loppupistettä (kursori) tai molempia. Myös mittakaavan muuttaminen voi auttaa.
 • Automaattireitti ei siis aina kaikilla kartta-alueilla piirry optimaalista reittiä pitkin tai se saattaa piirtyä myös virheellisesti.
 • Mikäli käytät automaattireittiä oman ajoreittisi apuna ja suunnittelussa, niin tarkasta aina edeltä käsin että automaattireitityksen piirtämä reitti on sinulle ja aluksellesi sopiva ja turvallinen ja esimerkiksi näkyvyys, tuuli- ja muut sääolosuhteet huomioiden käyttökelpoinen.

 

Loisto Mobiili Androidille

Voiko kartat tallettaa laitteen oman muistin sijasta muistikortille?

Loisto Mobiilin karttahakemiston voi vaihtaa muistikortille laitteissa, joissa on uudempi kuin Android 4.4.x -järjestelmä. Vanhemmissa Android versioissa vaihtoa ei voi tehdä.

 • Avaa Loisto Mobiilin ohjelmavalikosta (yläreunan työkalupalkki, kolme alekkain olevaa viivaa) ”Karttojen hallinta” -näkymä.
 • Jos Karttojen hallinnassa näkyy karttapakettien jälkeen alimpana kohta ”Karttahakemisto” ja painike ”Vaihda” voit vaihtaa karttojen tallennushakemiston. Kun napautat Vaihda-painiketta avautuu ohjeteksti ja ohjelma kysyy vahvistusta hakemiston vaihdolle. Lue ohje ja poista jo ladatut karttapaketit laitteen omasta muistista ennen hakemiston vaihtoa.
 • Jos vaihdat karttahakemiston, ei Loisto enää voi käyttää aiemmin ladattuja karttoja. Tämän vuoksi kartat pitää ladata uudelleen muistikortilla olevaan karttahakemistoon.
 • Uusi karttahakemisto on aina polussa ”../Android/data/com.karttakeskus.LoistoMobile/files”. Kun vaihdat karttahakemiston sinun tulee kuitenkin itse osoittaa muistikortin sijainti (esim. extSdCard, sdcard1, tms.) Loiston sitä kysyessä.
Voiko Loisto Mobiilin siirtää toiselle laitteelle?
Loisto Mobiili on käyttäjätilikohtainen, joten sen voi ladata kaikille laitteille, joita käytetään samalla tilillä.
Loisto Mobiili ”jää jumiin” tai ei jostain syystä enää toimi
Voit asentaa ohjelman kokonaan uudelleen. Jos asennat ohjelman uudelleen niin poista ensin nykyinen asennus laitteen Asetukset > Sovellukset valikon kautta. Paina ensin ”Pakota lopetus”, sitten ”Tyhjennä välimuisti” ja ”Tyhjennä tiedot”. Sen jälkeen ”Poista asennus”. Sammuta laite, käynnistä uudelleen ja lataa Loisto Mobiili Play-kaupasta.

Huom! Ohjelman ja karttojen lataus kannattaa tehdä nopealla lähiverkko eli Wifi-yhteydellä koska mobiilidataa käytettäessä latausaika on hyvin pitkä ja epävakaa.

Loisto Mobiili kysyy lisenssiä
Loisto Mobiilin käyttöoikeus määräytyy täysin Google Play -kaupan käytännön mukaan, eikä sen pitäisi erikseen kysyä lisenssiä.

Tarkasta, että käytät laitettasi varmasti samalla Google-tilillä, jolla Loisto Mobiili on laitteeseen hankittu, avaa esim. Play-kauppa ja napauta kaupan ruudulla vasemman yläkulman valikkopainiketta, jolloin näet aktiivisen tilin (tilin sähköpostiosoitteen).

Lisenssikyselyn saattaisi aiheuttaa myös jokin asennusvaiheessa tapahtunut häiriö tai vioittuneet sovellustiedostot.

Samoin jokin Google-tiliin liittyvä ongelma saattaisi aiheuttaa kyselyn, jolloin Google Play -kaupan välimuistin tyhjentäminen asetuksista saattaa auttaa (ei siis tietojen poistaminen, vaan välimuistin tyhjennys).

Jos em. ei ratkaise ongelmaa, niin asenna Loisto Mobiili uudelleen. Poista Loisto Mobiili ensin tabletin Asetukset > Sovellukset valikon kautta. Paina ensin ”Pakota lopetus”, sitten ”Tyhjennä välimuisti” ja ”Tyhjennä tiedot”. Sen jälkeen ”Poista asennus”. Sammuta tabletti ja käynnistä uudelleen ja lataa Loisto Mobiili Play-kaupasta.

Ohjelman lataus kannattaa tehdä nopealla Wifi-yhteydellä koska mobiilidataa käytettäessä latausaika on hyvin pitkä ja epävakaa.

 

Tasku Loisto for Android (vuoden 2014 ja 2013 muistikortilta asennettavat versiot)

Tasku Loisto for Android 2014 ja 2013 versiot ovat yhteensopivia Android 4.0.x – 4.4.x käyttöjärjestelmän kanssa. Tätä uudempien järjestelmien kanssa Tasku Loisto for Android ei toimi. Muistikortilta asennettava Tasku Loisto for Android on poistunut myynnistä.
 • Muistikortilta asennettava Tasku Loisto for Android (2014 ja 2013 versiot) on tehty Android 4 järjestelmälle. Se ei ole yhteensopiva Android 5 käyttöjärjestelmän kanssa. Android 5 järjestelmässä on mm. muutettu apukoodikirjastojen linkitystapaa ja Tasku Loiston muistikorttiversion käyttämä Ministro apukoodikirjasto ei toimi Android 5 laitteissa. Android 5:een ei ole oletettavasti tulossa muutosta koodikirjastojen käytön suhteen.
 • Ongelma koskee laitteita, jotka on mahdollista päivittää Android 5 versioon. Tämä tarkoittaa lähinnä uusimpia vuoden 2014 loppupuolella ja sen jälkeen myytyjä tabletteja ja puhelimia.
 • Jos haluat käyttää muistikortilta asennettavaa Tasku Loisto for Androidia, niin älä päivitä laitteesi käyttöjärjestelmää Android 5 versioksi tai uudemmaksi.
 • Google Play kaupasta hankittava Loisto Mobiili puolestaan on yhteensopiva Android 5 järjestelmän kanssa. Loisto Mobiili julkaistiin 2/2015 ja se on saatavilla Google Play -sovelluskaupasta.
Asentaminen ja lisenssin rekisteröinti
Tasku Loiston asennus pysähtyy Ministro-apukirjastojen lataamiseen. Nettiyhteys on kunnossa, missä vika?
 1. Laita pois päältä mahdolliset virustorjuntaohjelmat. Ne saattavat estää kirjastojen lataamisen.
 2. Yritä myöhemmin uudelleen. Palvelimessa voi olla hetkellinen katkos.
 3. Tasku Loiston käyttämä Ministro-apukirjasto on yhteensopiva Android 4.0 tai uudemman järjestelmän kanssa. Laitteiden laajasta kirjosta johtuen joillain laite- ja Android-versioyhdistelmillä voi kuitenkin esiintyä ongelmia kunnes ne saadaan korjattua. Jos muista keinoista ei ole apua, kokeile päivittää laitteen ohjelmisto tai palauta se edelliseen versioon.
 • Kokeile myös seuraavaa: poista ensin Ministro II laitteeltasi Asetukset > Sovellukset valikon kautta ja asenna se sitten uudelleen Google Playn kautta (Play-kauppa kuvake tai selaimessa osoite play.google.com, hae Google Playssä ”Ministro II” lataussivu).
Tasku Loiston asennus pysähtyy Ministro-apukirjastojen lataamisessa ilmoitukseen ”Invalid QT”
 1. Tarkasta Android-laitteesi prosessorin malli. Mikäli prosessori on Intelin (x86, esim. Intel Atom) prosessori, Tasku Loisto ei asennu eikä toimi laitteessa. Intelin prosessori on esim. Samsung Galaxy Tab 3 10.1., HP ElitePad 900 10.1., Asus FonePad ja Asus MemoPad 10.1. laitteissa.
 2. Jos laitteessasi ei ole Intelin prosessoria, mutta saat kuitenkin ”Invalid QT” ilmoituksen toimi edellä olevan ohjeen ”Tasku Loiston asennus pysähtyy Ministro-apukirjastojen lataamiseen” mukaisesti.
Tasku Loisto kysyy ”LoistoMaps”-kansion sijaintia
 • Android-laitteiden ulkoinen muistikortti ja sen tiedostopolku saattaa olla nimetty kymmenillä eri tavoilla (myös saman valmistajan eri laitteissa) ja Tasku Loiston asennusohjelma ei osaa suoraan päätellä mistä polusta löytyy laitteesi muistikortti ja sillä oleva LoistoMaps kansio.
 1. Osoita Tasku Loistolle muistikortin ja LoistoMaps kansion sijainti ”Valitse LoistoMaps-hakemisto” ikkunassa. Tätä ei tarvitse tehdä kuin kerran, rekisteröinnin jälkeen kansion sijainti jää Tasku Loiston muistiin.
  Ulkoinen muistikortti ja sillä oleva LoistoMaps kansio löytyy esimerkiksi mnt, sdcard, sdcard1, extSdCard, external_sdcard tai storage -hakemistosta, mutta laitekohtaisista eroista johtuen muistikortti voi olla myös jonkun muun hakemistopolun takana.

 2. Napauta ”Valitse LoistoMaps-hakemisto” ikkunassa ensin auki oikea päähakemisto (esim. mnt) ja aukaise alahakemistoja kunnes näet ”LoistoMaps” nimisen kansion. Avaa myös LoistoMaps kansio ja paina oikeassa alareunassa ”Hyväksy”. Tämän jälkeen Tasku Loiston pitäisi löytää LoistoMaps kansio automaattisesti.
Rekisteröinti ei onnistu vaikka lisenssikoodi on oikein?
 1. Tarkasta että nettiyhteys on varmasti toiminnassa. Yhteyttä ei tarvita ohjelman käyttöön rekisteröinnin jälkeen.
 2. Tasku Loisto for Androidin ensimmäisessä versiossa joidenkin laitteiden ennustava tekstinsyöttö häiritsi lisenssikoodin syöttöä. ’Sanat’ eli lisenssikoodin osatkin pitää valita näppäimistön yläpuolelta. Suosittelemme lataamaan uusimman päivityksen Lataukset -sivulta.
 3. Jos tästä ei ole apua, kannattaa ennustava tekstinsyöttö laittaa pois päältä ainakin rekisteröinnin ajaksi.
Käyttö ja ominaisuudet
GPS-sijainti tuntuu toimivan levottomasti ja välillä ”hypähtelevän”?
 • GPS-sijainti toimii yleensä parhaiten ja tasaisimmin silloin, kun Android-laite käyttää paikantamiseen vain normaalia GPS-toimintoa. Ota siis pois päältä laitteen verkkopaikannus (A-GPS/WIFI-paikannus/google-paikannus).
 • Verkkopaikannuksen päällä olo saattaa joissain tilanteissa (esim. taajama, jossa runsaasti voimakkaan signaalin tukiasemia tai maaseutu/vesialue, jossa heikkoja singnaaleja) aiheutta sijainnin hypähtelyä.
Version 1.5.1:n GPS-sijainti päivittyy epäsäännöllisesti tai hyvin hitaasti Android 4.4.2. laitteissa?
 • Joissain tapauksissa toukokuun lopulla Android 4.4.2 laitteille jakeluun tulleessa versiossa GPS-sijainti (oma sijainti) ei päivity Tasku Loiston normaalilla nopeudella. Sijainti esim. päivittyy joskus vasta kymmenien sekuntien viiveellä ja/tai hyvin epäsäännöllisesti. 1.5.1 version huoltopäivitys korjaa näitä sijainnin päivittymiseen liittyviä ongelmia.
 • Jos Tasku Loistosi toimii normaalisti ja GPS-sijainti päivittyy siinä tavallisella päivitystiheydellä tämän päivityksen asentaminen ei ole tarpeellista
 • Huoltopäivityksen voit ladata ja asentaa sivulta:
  www.loistonavigointi.fi/2014/paivitys151/
Tasku Loisto for Android on vikatilassa / Tein asetuksia jotka haluan pois. Miten palautan oletusasetukset?
 • Oletusasetukset palaavat kun ohjelma sammutetaan ja Android-laitteen valikosta tyhjennetään ohjelman tiedot.
 • Samsungin laitteissa tämä tehdään valikossa AsetuksetSovellusten hallintaTLIIIPoista tiedot. Muissa laitteissa vastaavalla tavalla.
 • Huom. tällöin kaikki Tasku Loiston tallentamat tiedot poistuvat!

 

Loisto Windows PC sekä Tasku Loisto 3 Windows PC (ohjelmaversiot 1.4 ja 1.5)

Saan virheilmoituksen, jossa on virhekoodi 0xc150002 (esim. ”Sovelluksen alustus epäonnistui (0xc150002)” kun yritän käynnistää Tasku Loistoa?

Todennäköinen syy on, että tietokoneesi päivitykset eivät ole ajan tasalla ja käyttöjärjestelmältä puuttuu joitain aputiedostoja ja ohjelmakirjastoja, jotka yleensä ovat tulleet tai asennettu XP:n varusohjelmien mukana.

Asia oletettavasti korjaantuu, kun päivität ensin tietokoneen (Windows Update -toiminto) ja asennat lisäksi Microsoft Visual C++ päivityspaketin (vcredist_x86.EXE) linkistä: Päivityspaketti vcredist_x86.EXE

 1. Valitse lataussivulla Download ja ruksaa seuraavalla sivulla asennustiedosto ”vcredist_x86.EXE” ja napauta NEXT, jolloin lataus käynnistyy.
 2. Tallenna asennustiedosto johonkin sopivaan paikkaan tietokoneellasi (tai käynnistä asennus suoraan napauttamalla Run tms. jos lataustoiminto tarjoaa sitä vaihtoehtoa) ja kun asennustiedosto on tallennettu käynnistä sen asennus tuplanapautuksella.

 

Tasku Loisto III PC / Symbian (poistunut myynnistä)

Asensin Tasku Loisto III:n PC:ltä Symbian-puhelimen sisäiseen muistiin. Ohjelma valittaa kirjoitusoikeuksien puuttumisesta?

Kopiointi on tehtävä Ovi Suite -tilassa USB massamuisti -tilan asemesta. Muuten puhelin antaa tiedostoille vain lukuoikeudet.

Voit siis menetellä seuraavasti:

 1. Asenna PC:lle Nokian Ovi Suite.
 2. Valitse puhelimen asetuksista yhteystilaksi Ovi Suite.
 3. Yhdistä puhelin PC:hen USB-kaapelilla.
 4. Poista LoistoMaps-hakemisto puhelimelta.
 5. Kopioi LoistoMaps-hakemisto uudestaan puhelimelle.

Tämän jälkeen Tasku Loisto III:n voi käynnistää normaalisti.

 

Iso Loisto

Iso Loisto ilmoittaa käynnistettäessä ”Run time error 429: ActiveX component can’t create object” eikä ohjelma käynnisty karttanäkymään.
 • Käynnistä Iso Loisto järjestelmänvalvojana klikkaamalla käynnistysikonin päällä hiiren kakkosnapilla (oikeanpuoleisin nappi) ja valitse ”Käynnistä järjestelmänvalvojana / Run as Administrator”

Jos järjestelmänvalvojana käynnistäminen ei auta, pitää Iso Loisto käynnistää siten, että käynnistät ensin Loiston ULio60.exe -nimisen osan ja vasta sitten Iso Loiston:

 1. Avaa tietokoneen ohjelmakansio Program Files (x86) ja sen sisällä oleva Uusi Loisto kansio (C\:Program Files (x86) > Uusi Loisto)
 2. Uusi Loisto kansion sisällä näkyy mm. useita dll-tiedostoja sekä ”ULio60” niminen exe-tiedosto.
 3. Avaa ”ULio60” tuplaklikkauksella.
 4. Odota hetki että ULio60 on käynnistynyt ja avaa sitten ”Uusi Loisto” exe-tiedosto.
 5. ”ULio60” exe-tiedostosta kannattaa tehdä pikakuvake: Klikkaa hiiren kakkospainiketta kuvakkeen päällä ja valitse Lähetä > Pikakuvake (työpöytä) / Send to > Desktop (create shortcut). Työpöydän pikakuvakkeesta ULio60 on helppo tarvittaessa käynnistää ennen Loiston käynnistämistä.
Kuinka saan GPS-vastaanottimen käyttöön?
 1. Iso Loisto on yhteensopiva COM-porttina näkyvien GPS-vastaanottimien kanssa. Näitä on valtaosa laitteista.
 2. Asenna vastaanottimen ajuri. Esim. suositun Haicomin Windows 7 -ajuri löytyy sivulta sivuilta http://www.haicom.com.tw/ → Support → USB driver (for Windows 7)
 3. Liitä GPS-vastaanotin tietokoneen USB-väylään
 4. Mene Ohjauspaneeli → Laitehallinta → Portit (COM & LPT)
 5. Merkitse muistiin tekstillä Prolific-USB-serial merkityn COM-portin numero
 6. Avaa Uusi Loisto
 7. Mene Näytä → Näytä laiteikkuna
 8. Mene Sarjaportit → Portin A asetukset
 9. Asetusikkunassa valitse oikea COM-portti ja Siirtonopeus 4800. Muut asetukset ovat oletuksena oikein.
 10. Sulje asetusikkuna valitsemalla Hyväksy.
 11. Jos portin avaamisessa tulee virhe, tarkista ettei muiden porttien kohdalla ole ruksia ja että COM portti on varmasti oikea.
 12. Jos toiminnassa on edelleen ongelmia, kannattaa ruksi ottaa pois kohdasta Portti A ja kokeilla toistaa sama portti C:llä.


 

Kysyttävää?

Loisto-ohjelmien hankintaan, asentamiseen ja käyttöön liityviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse:

loisto@karttakeskus.fi

Pyrimme vastaamaan kysymyksiin pikaisesti ja yleensä viimeistään viiden arkipäivän sisällä.

Vastaamista nopeuttaa, jos kerrot heti asiaan vaikuttavat seikat mahdollisimman selkeästi (esim. tiedon onko kyse Tasku Loisto Windows PC vai Android versiosta vai Iso Loistosta, ohjelman version ja lisenssikoodin sekä tietokoneen tai mobiililaitteen mallin ja käyttöjärjestelmäversion).

HUOM! Emme valitettavasti voi opastaa tietokoneiden, mobiililaitteiden (tabletit, puhelimet) tai latauskauppojen (Google Play, Apple App Store) normaaliin käyttöön liittyvissä asioissa.


 

Lataukset: Tasku Loisto 

Huoltopäivitys Tasku Loisto for Android 1.5.1. versiolle

HUOM! tämä huoltopäivitys on yhteensopiva vain vuoden 2014 version 1.5.(x) kanssa. Älä asenna tätä huoltopäivitystä Tasku Loiston vuoden 2013 versioon.

Joissain Android 4.4.2. laitteissa Tasku Loiston 1.5.1 version GPS-sijainti (oma sijainti) ei päivity Tasku Loiston normaalilla nopeudella. Huoltopäivitys korjaa GPS-sijainnin päivittymiseen liittyviä ongelmia näissä laitteissa.

 • Huoltopäivitys on tarkoitettu Tasku Loiston toukokuun lopulla 2014 myyntiin tulleelle 1.5.1 versiolle.
 • Jos Tasku Loistosi toimii normaalisti ja GPS-sijainti päivittyy siinä tavallisella päivitystiheydellä tämän päivityksen asentaminen ei ole tarpeellista.

Huoltopäivityksen voit ladata ja asentaa sivulta:
www.loistonavigointi.fi/2014/paivitys151/ 

Tasku Loisto for Android -päivitys 8/2013 (versio 1.4)

Päivityksen voi tehdä versiolle 1.0 (vuoden 2013 versiolle). Päivitys tuo seuraavat muutokset

 • Omat paikkamerkit
 • Omat reitit
 • Omien paikkamerkkien ja reittien tuonti ja vienti GPX-tiedostosta
 • Matkan tallennus
 • GPS-sijainti päivittyy useammin
 • Simulointipaikan loogisempi käyttö
 • Kartan zoomaus kahden sormen nipistyseleellä painikkeiden asemesta
 • Valikoiden vieritys sormella vierityspalkin asemesta
 • Selkeämmät tiedosto- ja värivalintanäkymät
 • Korjauksia käyttäjien ilmoittamiin ongelmakohtiin ja useita pienempiä parannuksia

Sisältää edelliseen päivitykseen sisältyneet korjaukset

 • Korjaa ongelman, jossa ennustava tekstinsyöttö vaikeutti rekisteröintikoodin syöttöä
 • Korjaa tarpeettoman RADAR MAST -ilmoituksen
 • Korjaa joillain laitteilla laitetunnuksessa olleet ongelmat

Ennen uuden version asentamista poista vanha versio. Se tapahtuu valikosta AsetuksetSovellusten hallinta (Samsung) tai Sovellukset (Sony) → TLIIIPoista asennus. Asennusta varten asennuspaketti siirretään tietokoneelta laitteeseen tai ladataan suoraan laitteeseen. Suosittelemme avaamaan tämän sivun Android-laitteen selaimessa ja käynnistämään asennuksen ’Lataa tästä’ -napista. Ensikäynnityksellä on tehtävä uusi tuoterekisteröinti.

Lataa tästä

 


 

Lataukset: Iso Loisto

Iso Loistoon ei ole tällä hetkellä saatavilla päivityksiä.